Smart Grupa

Smart grupa tvrtka je koja posluje od 2006. godine, a u sklopu svoje djelatnosti nudi brojne usluge poput tečajeva stranih jezika za odrasle i djecu, prevoditeljske usluge, usluge sudskog tumača te najam poslovnog prostora.

Misija

Smart škola nastoji svakom klijentu pružiti uslugu po mjeri.

Kroz nastavu potičemo polaznike na aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja te osiguravamo učenje u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Kroz naš sustav nastave naglasak stavljamo na napredak polaznika te kontinuirano pratimo njihovo zadovoljstvo kvalitetom naših usluga.

Vizija

Kvalitetnom uslugom i zadovoljstvom naših polaznika nastojimo ojačati prepoznatljivost našeg brenda te postati vodećom školom stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba. Kontinuiranim praćenjem trendova na tržištu i uvođenjem inovacija nastojimo postati ustanova s međunarodno priznatom kvalitetom te ojačati suradnju s inozemnim partnerima kako bismo našim klijentima omogućili praksu na „licu mjesta“.

Smart metoda

Successful – Meaningful – Ambitious – Reliable – Trustworthy = SMART

Naš iskusni tim profesora razvio je metodu koja stavlja naglasak na osjećaj napretka. Nije važno koliko toga još morate naučiti, važno je koliko ste znanja do sada usvojili.

Svaki je sat obogaćen odgovarajućim aktivnostima koje Vas vode korak po korak do željenog cilja – upotrebe stranog jezika u svakodnevnim situacijama. Aktivna komunikacija na stranom jeziku provodi se već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

Kroz individualni i grupni rad, svaki polaznik podjednako sudjeluje u nastavi, što profesorima omogućuje potpuno približavanje pojedincu te zapažanje njegovih sposobnosti, interesa i postignuća. Stoga se ne mučite dalje s proučavanjem različitih metoda učenja koje postoje i neka SMART metoda bude Vaš pametan izbor.

Kvaliteta

Sustavom nadzora kvalitete pratimo zadovoljstvo klijenata te sustavno proširujemo i poboljšavamo svoje usluge. Naš je primarni zadatak zadovoljstvo klijenata. U suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva Smart grupa realizirala je projekt unapređenja kvalitete i usluga. Projekt je financirala Europska unija, a provodi ga CIFESAL u konzorciju sa SGS Nizozemska. Smart škola u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU ušla je u potprogram Grundtvig za stručno usavršavanje. Program je realiziran 2013. godine. Škola Smart, kao partner za polaganje verificiranih ispita engleskog jezika za British Council, primila je priznanje veleposlanika Ujedinjenog kraljevstva u Republici Hrvatskoj, Davida Slinna.

SMART team

Daniela Dapas, direktorica i profesorica talijanskog jezika

Sudski sam tumač za talijanski jezik te profesor talijanskog jezika i književnosti i diplomirani lingvist. Diplomu sam stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica sam i voditeljica škole stranih jezika ‘Smart’ u sklopu koje djeluje i centar za talijanski jezik i kulturu ‘Ciao!’. Završila sam osnovnu školu u Italiji, gdje sam proteklih godina sudjelovala na brojnim seminarima i usavršavanjima. Od 2011. godine predsjednica sam Zajednice Talijana u Zagrebu, čija je matična institucija Talijanska unija u Rijeci. Prevođenjem i podučavanjem se bavim od 1996. godine. Član sam Udruge stalnih sudskih tumača.

Tena Bukna, profesorica engleskog i njemačkog jezika

“Samopouzdanje u govoru, produbljivanje vlastitih vještina i talenata i otvaranje mnogih vrata svijeta čine smisao učenja i podučavanja jezika. Svojim polaznicima u Smartu želim prenijeti ljubav prema stranom jeziku te omogućiti osjećaj uspjeha i osobnog napretka.”

Marko Brkić, profesor engleskog jezika

“U Smartu sam gotovo 6 godina i stekao sam brojna poznanstva te mnogo lijepih iskustava u radu sa djecom, tinejdžerima, odraslim polaznicima i, naravno, ostalim profesorima i mentorima.”

Melita Gal, profesorica engleskog i njemačkog jezika

“Učenje stranog jezika obogaćuje na toliko puno načina. Svakim novim jezikom otvara se jedan novi svijet, šire se horizonti i razvija tolerancija i razumijevanje među ljudima. Svladavati jednim jezikom sve više i više smatram jako uzbudljivim procesom. Zašto ne probati i uvjeriti se?”

Anamarija Hlušička Pulić, profesorica talijanskog jezika i turkolog

“Učenje jezika uvijek je avantura, a najljepše je upoznavati i pratiti nove polaznike koji nam se u toj avanturi pridruže jer oni su mi uvijek inspiracija za bolji rad, za učenje novoga.”

Svjetlana Benkek, profesorica španjolskog i talijanskog jezika

“Volim mnogo putovati i kasnije prenositi dio kulture svojim učenicima jer im se na taj način mogu najbolje približiti običaji, govorni jezik te zanimljivi izvorni govornici. U današnje doba znanje više jezika je bogatstvo koje nam daje slobodu na poslu, putovanjima ili privatnom životu.”

Patricija Šobak, engleski i francuski

“Jezik je živući organizam koji se neprestano mijenja i evoluira. Ući u vezu s jezikom znači voljeti ga, posvetiti mu se i neprestano otkrivati nove stvari, a zauzvrat dobiti vjernog prijatelja na kojeg se uvijek možete osloniti.”

Škola

Rođendani