Ciao centar mjesto je okupljanja ljubitelja talijanskog jezika i kulture. Kroz bogat program projekcija, tematskih predavanja i večeri, putovanja, suradnji sa školama u Italiji te ostalih aktivnosti, postali smo vodeći centar talijanske kulture u Zagrebu, mjesto gdje se na svakom koraku osjeća dašak Italije.

Online testiranje

Aktivnosti centra

PREDAVANJA

Za sve ljubitelje talijanske kulture i umjetnosti, organiziramo predavanja o raznim temama poput talijanske kinematografije i predstavljanja najistaknutijih talijanskih umjetnika.

MICHELANGELO U RIMU I FIRENZI, GIAN LORENZO BERNINI – BAROKNI MAJSTOR, LEONARDO DA VINCI E IL SUO GENIO, FORO ROMANO, IL DUOMO DI FIRENZE, B. ALBERTI, DONATO BRAMANTE I NJEGOVA REMEK-DJELA

Pošaljite upit

PROJEKCIJE

Organiziramo projekcije za sve ljubitelje talijanskog filma! Svaka projekcija sastoji se od uvoda na talijanskom jeziku tijekom kojeg se predstavlja i prikazuje jedan isječak filma, koji će poslužiti kao poticaj za razgovor. Osim stvaranja atmosfere neizvjesnosti, cilj razgovora je i stvaranje uvjeta u kojima će polaznici tečaja talijanskog jezika moći govoriti talijanski.

Pošaljite upit

Najbolji omjer cijene i kvalitete

CIAO! Centar nudi Vam usluge po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Brinemo se o Vašim potrebama te Vam nastojimo pružiti uslugu po mjeri. Trudimo se nadmašiti Vaša očekivanja, jer zadovoljan je klijent naša najveća nagrada!

Zbog potrebe za praćenjem zadovoljstva korisnika, razvili smo sustav kvalitete kojim mjerimo zadovoljstvo svojih korisnika te kontinuirano unapređujemo usluge.

Škola Smart je zakon jer zapošljava mlade i ambiciozne profesorice (ne diskriminiram, ali profesore nisam vidio), koje su odlični motivatori i vrhunski govornici jezika koji predaju! Ne uči se samo strani jezik već i kultura, običaji, povijest i način života zemlje u kojoj se taj jezik govori!

Kao prvo, moram pohvaliti našu profesoricu talijanskog jezika, koja je stručna, zanimljiva, vesela i veoma strpljiva. 🙂 Na satu je dobra i poticajna atmosfera, tako da mi je odlazak na tečaj talijanskog pravo zadovoljstvo! Smatram da je škola Smart izuzetno kvalitetna, jer polaznicima pruža razne mogućnosti za dodatne aktivnosti i unaprjeđenje stečenog znanja, kroz razna predavanja, druženja, filmske projekcije itd. Topla preporuka svima!

Odluka da idem na talijanski, mi je do sad, jedna od najboljih u životu. Naučila sam predivan strani jezik i upoznala prekrasne ljude, možda i prijatelje za cijeli život. Posebno sam zahvalna profesorici jer nam je na lijep i zabavan način dočarala ono najljepše iz talijanskog jezika. Preporučila sam vas svima! Grazie mille!

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petak

9h – 17h

Palinovečka 19, Vrbani III, (preko puta istočnog ulaza shopping centra Point), 10000 Zagreb

Upišite kod: captcha

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb